Wrap-pizza

 

Wrap-pizza

Hver mandag når jeg skal til korøver, så skal jeg finde en hurtig løsning på aftensmaden. Dette er bare en rigtig god en af slagsen. En wrap-pizza er meget tæt på en rigtig pizza og så er det uden at få for mange kulhydrater. 1 fuldkornswrap udgør en håndfuld brød. 

Pizzaen bliver rigtig lækker med en rigtig mozzarella - her køber jeg en light version og bruger kun ½ til en pizza.

Ingredienser

  • 1 Fuldkorns wrap
  • 10 Blommetomater
  • ½ Rød peberfrugt
  • ½ Mozzarella
  • 100 g Kyllingestykker
  • Basilikum

Sådan gør du

  1. En fuldkornswrap lægges på bagepapir. Skær tomaterne i halve og mas dem ud på wrappen. Læg kyllinge-, peberfrugt- og mozzarellastykker på wrappen og bag pizzaen i ovnen ved 200 grader i 12-15 min. Hold øje med pizzaen, da bagetiden er afhængig af din ovn.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering