Go Back

Burrata tapastallerken

Forb. tid 10 minutter
Antal 1

Ingredienser

  • ½ Burrata
  • 5-6 skiver Milano pølse eller anden god italiensk pølse
  • ½ agurk
  • ½ rød peberfrugt
  • 2 spsk. olivenolie
  • flagesalt

Sådan gør du

  1. Når du åbner posen med burrata'en i, så lad være med at smide væske den ligger i ud. Hæld den istedet over i en lille skål og skær så burrataen over og læg så den halve burrata op i skålen - så holder den sig 1-2 dage i køleskabet.
    Den anden halve lægges på tallerkenen og skæres ud i mundrette stykker. 

  2. Vask grøntsagerne og skær dem ud i små stykker og placer dem ved siden af burrata'en.

  3. Læg også Milano pølsen ud på tallekenen og tag så olivenolien og hæld den ud over grøntsagerne og burrataen. Drys med salt efter egen smag.