Vi klunser lidt træ til litteraturhytten

Vi klunser lidt træ til litteraturhytten

Forleden ville min mand og jeg kører til et byggemarked for at købe træ til litteraturhyttens dør. Vi har jo det dejligste lille hus ned i bunden af vores have. Huset er blevet døbt litteraturhytten. Vi har en seng og en stol, hvor man kan ligge/sidde og læse. Det er skønt at kunne trække sig tilbage fra privaten. Her bliver man ikke forstyrret og kommer ikke til at tænke på vasketøj, opvask eller rengøring. Nej, her kan vi slappe af, læse og falde i søvn til lidt jazz på radioen.

Men huset har nu stået i nogle år, og er blevet udsat for regn, slud og varme. Døren er desværre begyndt at rådne, så Mario vil reparere den. Vi satte os i bilen med forventning om at skulle bruge en masse penge på træ til udskiftning af de rådne dele.

Vi var kun lige kommet ned af vejen, da vi blev mødt af en bunke gammelt træ. Man havde brækket et træhegn ned, hvor der skal opføres et nyt metalhegn. Så det var det rene tag-selv-bord. Vi har fået tømmer nok til en reparation, men også til at kunne lave en helt ny dør. Nu skal Mario bare finde lysten til at lave den, håber det bliver snart.

Tømmer til litteraturhytten
Litteraturhytten med det nye træ.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *