Varmrøget laks med grøntsager

Varmrøget laks med grøntsager

Laks og helst varmrøget er en fiskjeg spiser rigtig ofte. Jeg har nu fundet et sted, hvor jeg kan købe det i passende størrelser. Så kan jeg enten spise det som det er, eller lave en mayosalat med laksen blandet i. Laks er en rigtig god fisk at spise idet den er fed og indeholder rigtig meget omega 3, hvilket vi alle bør få noget mere af.

Her har jeg serveret lakesn som den er sammen med lidt smørstegte asparges, rødpeber og rørt avokado. Men mulighederne er mange, så du kan bare tage dine favorit grøntsager og servere dem hertil.

Varmrøget laks med asparges, rørt avokado og rødpeber

Ingredienser

  • 100-120 g varmrøget laks
  • 10 asparges
  • 1 spsk smør
  • ½ avokado
  • citron
  • salt
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 spsk mayonnaise

Sådan gør du

  1. Asparges steges på panden i smør til de tager farve.

  2. Den halve avokado moses med en gaffel og der tilsættes citron og salt.

  3. Arrangeer laksen, avokadomosen, asparges, peberfrugt og mayonnaise på en tallerken. 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *