Vafler med hytteost – sød version

Vafler med hytteost – sød version

Vafler er bare skønne. Desværre er mange år gået forbi uden jeg har lavet vafler. Nu hvor alle laver vafler fik jeg lyst til at lave dem igen. Jeg indrømmer, at jeg er lidt ked af, at jeg har solgt mit gode gamle vafeljern. Det var min mors og det var super smart. Jeg måtte så købe et elektrisk vaffeljern men det har jeg ikke fortrudt. Det blev et Wilfa. Det mærket de fleste anbefaler og de har fået gode anmeldelser. Wilfa-vaffeljern er super nemt. Det lyser grønt når det er klar til brug, orange mens vaflen bager og grønt igen når vaflen er stegt. Så det er svært ikke at stege vaflerne korrekt.

Indtil videre har jeg kun lavet de søde vafler, men jeg skal igang med at lave dem med spinat og den salte version, så vaflerne kan bruges som brød og wraps.

Vafler med hytteost

Ret Dessert, Morgenmad
Antal 1

Ingredienser

Vaflerne

 • ½ dl Pofiber
 • lidt kardemomme
 • lidt vanilie
 • ½ spsk sukrin gold
 • 1/4 dl piskefløde
 • 70 g hytteost
 • 2 æg

Forslag til tilbehør

 • ½ banan skåret i skiver
 • blåbær
 • ½ dl piskefløde
 • sukrin gold
 • fibersirup

Sådan gør du

 1. Varm dit vaffeljern op. Jeg sætter min på middel varme, men du kender selv bedst dit eget vaffeljern, så prøv dig frem.

 2. Kom først de tørre ingredienser i skålen og herefter de våde og bland det hele godt med en stavblender.

 3. Kom en lille klat smør på vaffeljernet og så en god portion vaffeldej. Bag vaflerne en efter en, men kom kun smør på den første vaffel.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering