Terrasserengøring, forår og masser af energi

Terrasserengøring, forår og masser af energi

I weekenden kom foråret og vi skulle strakt i haven og i gang med en omgang terrasserengøring. Bedene blev gået efter og vi fik rengjort vores terrasse. Terrasserensning kræver knofedt, sved, sæbevand og et par pauser. Terrassen blev skyllet over med koldt vand til sidst. Utroligt hvor mange alger der flytter ind under vinteren. Sidste år fik vi det ikke gjort, så det er måske derfor alle fliserne var plettet som en dalmatiner. Det var rigtig hårdt arbejde, så vi må have fat i en højtryksspuler næste år.

Søster Rikke var på cykeltur i København og kom på besøg. Hun ville gerne køre en tur sammen med mig, men desværre var vi jo i fuld gang med forårsrengøringen af haven.

Der var dog tid til at sætte os lidt i solen med en god kop og min mand Mario lavede derfor en dejlig risotto med blandede svampe til os. Det blev så den første frokost i haven i år. Jeg glæder mig til mange, mange flere.

Møbler på plads, nu skal de bare slibes og males og så er vil klar til forår og sommer, håber min mand får tid til dette sidste stykke arbejde.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *