Spidskålssalat

Spidskålssalat

Denne spidskålssalat passer fint til alle kødretter, om de er lavet i ovn, på pande eller på grillen. Salaten er super nem.  Jeg tynder dressingen en del ud med piskefløde, så er den ikke så tyk som en coleslawdressing. Det gør ikke noget at salaten får lov at trække lidt, men den kan sagtens serveres med det samme.

Vi spiser den ofte herhjemme fordi den er så god til så mange retter, men sammen med mine LCHF-frikadeller er den bare skøn.

Spidskålssalat

Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword Spidskål

Ingredienser

  • ½ spidskål

Dressing

  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk græsk yoghurt 10%
  • 1 tsk Dijon sennep med honning
  • 1/4 dl piskefløde
  • citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Skær spidskålen ud i tynde skiver og kram dem i skålen, så kålen bliver blød.

  2. Rør dressingen sammen og hæld den over spidskålen og bland det hele godt sammen. 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *