Spidskålscarbonara og frikadeller

Spidskålscarbonara og frikadeller

Når man vælger ikke at spise brød, ris og pasta og samtidig er italiensk gift, så savner man helt ustyrligt lidt forskellige hverdagsretter. Men her er en rigtig god løsning på en alternativ carbonara, nemlig hvidkålscarbonara.

Desuden havde jeg lidt frikadeller tilovers fra dagen før og de passer rigtig godt til retten.

Spidskålscarbonara


Antal 1 person

Ingredienser

  • 150 g Spidskål skåret i strimler
  • 1 spsk smør
  • 100 g bacon
  • salt
  • peber
  • 1 håndfuld parmesanost
  • 1 æg

Sådan gør du

  1. Skær spidskålen i strimler. Slå herefter ægget ud i serveringskålen og pisk det sammen. Riv parmesanosten så den står klar til at putte på retten til allersidst.

  2. Steg bacon i smørret til det er sprødt og læg det til side på et fedtabsorberende papir. Kom spidskålen op på panden i det resterede fedt fra bacon og smør. Steg spidskålen til den er al dente, tilsæt salt og peber og når den er stegt, så hæld den op til ægget og rør rundt.

  3. Tilsæt bacon og parmesanost og server straks.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *