Quesadillas med kylling, ost og spinat

Quesadillas med kylling, ost og spinat

Quesadillas er den dejligst aftensmad. Når jeg laver quesadillas, så sørger jeg for at lave en dobbeltportion, så jeg også har til næste dag. Du kan fylde disse quesadillos med mange ting, kun fantasien sætter grænser. Husk dog at der altid skal være godt med ost, da det er osten der holder det hele sammen.

Fyldet kan være rester fra aftenmaden eller frokosten, så forsøg dig frem og krydder med chili og andre stærke sovse, så smagen forandre sig for hver gang du laver dem.

Quesadillas med kylling, ost og spinat

Ret Hovedret
Køkken Mexikansk
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 1 æg
  • 1 æggehvide
  • 75 g. Philladelphia ost
  • 1 tsk Husk
  • 2/3 spsk Kokosmel
  • ½ tsk salt
  • 100 g reven ost
  • 1 håndfuld spinat
  • 50 g stegt kyllingefillet
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du

  1. Tænd for ovnen og sæt den på 200 grader.

  2. Pisk æg og æggehvide til en skummende masse. Kom Philladelphia ost i og rør godt rundt til massen er cremet. 

  3. Bland de tørre ingredienser, Husk, kokosmel og salt.

  4. Mens æggenmassen piskes hældes de tørre ingredienser i lidt efter lidt, så der ikke komme klumper i dejen.

  5. Lad dejen hvile i 5-10 min. indtil den er tyknet.

  6. Smør dejen ud på bagepapiret på bagepladen i 4 lige store runde "pandekager".
    Sæt bagepladen i toppen af ovnen og lad dem bage i 5-7 minutter indtil de bliver brune i kanten.

  7. Kom olivenolien på panden og læg 1 af quesalillas på panden, drys med ost herefter spinat og læg så kyllingestykkerne ovenpå, herefter ost igen og læg så 1 quesadillads ovenpå.

  8. Steg quesadillas'en indtil den tager farve og indtil osten er smeltet. Pres indimellem ovenpå quesadillasen, så fyldet bliver presset sammen.

  9. Server sammen med en salat eller lidt tomater.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *