Pølseomelet med agurkesalat og mayonnaise

Pølseomelet med agurkesalat og mayonnaise

Havde en pølse tilovers  fra grillaftenen før og den fik ærespladsen i en pølseomelet. Derfor blev omeletten med pølse denne gang, men man kan bruge mange andre ingredienser. En god lejlighed til at få tømt køleskabet.

Agurk er en af mine favoritter til æggeretter og mayonnaisen er også fantastisk til æg.

Pølseomelet med agurkesalat

Ret Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken Dansk
Keyword Pølser
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 1 person

Ingredienser

  • 75 g pølse med højt kødindhold
  • 2 æg
  • salt & peber
  • ½ agurk
  • 3 spsk. olivenolie ekstra jomfru
  • 15 g smør
  • 1 spsk hakket purløg
  • 1 spsk mayonnaise

Sådan gør du

Pølseomelet

  1. Skær pølsen ud i stykker på ½ cm og steg stykkerne i smør på en pande.

  2. Mens pølsen brunes, slå æggene ud i en skål og pisk dem forsigtigt. Tilsæt lidt salt og peber.

  3. Når pølsen er brunet hældes æggemassen udover pølserne og lad omeletten stege færdig. Drys purløg over omeletten.

  4. Agurken skæres ud i mindre stykker. Hæld olivenolien ud over og herefter et drys salt efter smag.

  5. Server omeletten med lidt mayonnaise på toppen.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *