Plæneluftning og besøg af en Aurora sommerfugl

Plæneluftning og besøg af en Aurora sommerfugl

I weekenden startede jeg et større projekt – fornyelse af min græsplæne med min nye elektriske mosfjerner og plænelufter: Texas MPC1300. Jeg takker mig selv for ikke at have en større græsplæne end det frimærke der er at finde bag huset. Det var super hårdt arbejde. Har læst mig til at man skal lave dette både forår og efterår, men efter denne omgang har jeg besluttet kun at gøre det om foråret, men først skal jeg lige se om det giver et fint resultat. Indtil videre er det meget skuffende med en skaldet græsplæne efter alt det arbejde der skulle gøres.

 

Fornyelse af plænen

Først måtte jeg slå græsset og da jeg deler en Flymo med naboen, og de ikke var hjemme, måtte jeg tage kanttripperen for at få græsset lidt ned i højde. Bagefter kan jeg se det er en god idé, for jeg måtte tømme plænelufteren flere gange og havde der været mere græs, ville maskinen nok være gået i stykker. Der var hele 6 affaldssække der skulle på genbrugsstationen bagefter. Herefter, måtte jeg få græsplænen tilbage i niveau. 

Min græsplæne er blevet invaderet af kløver og jeg har derfor valgt en græsblanding med græs og kløver – if you can’t beat them join them. Efter pæneluftning kommer eftersåning og så 6 poser topping – ikke den jeg kommer på min morgenmad, men champost plænetopping. Det hele skulle så tilbage i niveau og det tog de sidst kræfter ud af mig. 

 

Besøg af Aurora sommerfuglen

Heldigvis kom en lille Auroa sommerfugl forbi og de er så fine, specielt hannen med de orange pletter. Den sad i solen i over 1 time og nød at vi andre sled i det. Men gud, hvor var den fin. 

Aurora sommerfugle han
Aurora sommerfugle han
Aurora sommerfugl med lukkede vinger
Aurora sommerfugl med lukkede vinger


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *