Osteomelet

Osteomelet

Osteomelet er en fantastisk morgenmad, der vil holde sulten for døren og gøre en evt. fast nemmere. Det er blevet en af mine favoritmorgenmåltider. u kan spise osteomelet som den er, det gjorde jeg denne morgen. Du kan også servere grøntsager til.

Det er en super nem måde at lave omeletten på og vær ikke nervøs for at osten skal brænde på. Det gør den ikke fordi der er godt med smør på panden. Jeg indrømmer gerne at jeg var lidt nervøs den første gang jeg lavede den. Min pande var helt ny og jeg havde ikke lyst til at ødelægge den, så jeg gik forsigtig til værks. Jeg kørte ikke på fuld kraf, men på middel. Det gjorde bare at omeletten ikke blev så sprød. Så jeg foreslår at give den gas men osten ligger ovenpå smørret.

Osteomelet

Ret Morgenmad
Køkken Dansk
Keyword Omelet
Forb. tid 3 minutter
Antal 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver god mellemlagret ost
  • 2-3 æg
  • ½ spsk smør
  • salt & peber

Sådan gør du

  1. Pisk æggende sammen og pisk salt og peber i.

  2. Tænd for pladen på dit komfur på høj temperatur.

    Kom smørret på panden og lad det smelte til det skummer let.

  3. Læg de 3 skiver ost på panden og når det skummer hældes æggemassen over osten.

  4. Kom låg over panden og skru ned for varmen til middelvarme. Tjek omeletten og når æggemassen er størknet, så vip halvden af omeletten ind over den anden halvdel og steg videre på begge sider.

  5. Kom omelette over på en tallerken og server direkte. Du kan også komme en salat eller grøntsager ved.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *