OM MIG

OM MIG

Her lidt om mig og derfor velkommen til Tines Tallerken – en rejse ind i mit hverdagskøkken.

Mit navn er selvfølgelig Tine og sammen med min italienske mand, Mario, bor jeg i et skønt rækkehus fra 1909 i Sydhavnen, København. Vi elsker mad og det har jo sat sine spor over de mange år med god og solid italiensk kost og danske måltider. Nu forsøger jeg at sadle om for at få et sundere liv og denne rejse vil jeg gerne dele med jer.

Min blog vil indholde gode sunde retter, men også retter fra min italienske mands køkken. Det italienske køkken er jo sundt med mange grøntsager, fedt, protein og kulhydrater, et køkken, hvor man spiser meget varieret. Der er også mange LCHF opskrifter. Det er fordi jeg har valgt at leve efter denne metode. Det har hjulpet på min vægt, men også på nogle ledsmerter jeg har bokset lidt med.

Fra det danske køkken har jeg altid holdt meget af morgenmaden, og til dette måltid nøjes italienerne med en kop kaffe og en kiks. I mange år har jeg taget det bedste fra begge køkkener. Desværre har det resulterede i nogle ekstra kilo over de mange år. Det skal der nu rettes op på. Nu skal der spises dejlig morgenmad i en ny form. Samtidig vil jeg kombinerer omlægningen med det bedste fra begge køkkener.

Samtidigt vil jeg organisere bloggen så den kommer til at fungere som et opslagsværk. Så kan du nemt kan finde en ret der passer til et hvilket som helst tidspunkt på dagen.