Menu Uge 13

MANDAG
Stegt Kyllingeoverlår med chipotle mayo & fritter af gulerod
Pate af gris med cornichoner & sennep, Sild – urter-løg, Charcuteri
Ceasar salad , Linsesalat med grønne bønner

TIRSDAG
Lasagne
Stegt selleri med saltede citroner & yoghurt dressing, Broccoli –
prawns- soya, Charcuteri
Salat af gulerødder, Tabulé

ONSDAG
Stegte ris med grønt & æg
Varmrøget torsk med østers mayo, Lun flank steak med rucola
creme, Charcuteri
Salat af palmekål/ savoykål, Salat af røde ris med broccoli

TORSDAG
Dagens fisk, Kartoffelsuppe
Æg & tomat, Klassisk skinkesalat, Charcuteri
Salat af bagt fennikel med rygeost & mascarpone, Puntalette med
tørret tomat

FREDAG
Helstegt svinemørbrad med Baba Ganoush & stegte tomater
Rimet laks med soya-chilli & ingefær, Brændte rødder med honning
& timian, Charcuteri
Salat ag bagte selleri med vinaigrette på saltede citron, Rødbeder
med gedeost