Yoghurtmorgenmad med bær og mandler

Yoghurtmorgenmad med bær og mandler

Yoghurtmorgenmad er det bedste jeg ved. Når der skal noget mad på bordet om morgenen, så bliver det ofte noget med æg i en pande. Jeg elsker grød, men med et liv på LCHF, så går den ikke. Derfor er der yoghurten tilbage og jeg elsker yoghurt. Dog har jeg lige fået smuglet et blødkogt æg ind i denne morgenret, så sulten bliver holdt for døren.

Brombær er en af mine favoritter, jeg køber dem selvom de gror i rigelige mængder i nabolaget. Jorden er så forurenet her på denne DSB grund at jeg ikke ønker at spise frugten fra det der gror i nærheden.

LCHF Yoghurtmorgenmad

Antal 1 person

Ingredienser

Yoghurt

 • 4 spsk yoghurt
 • 1 spsk piskefløde
 • 1 strø vaniljepulver
 • 1 tsk sukrin
 • 1 tsk frysetørret hindbær
 • 1 håndfuld brombær
 • 1 håndfuld mandler
 • 1 spsk fiber sirup (sukrin)

Blødkogt æg

 • 1 æg
 • salt

Sådan gør du

 1. Bland yoghurt, piskefløde, sukrin og vaniljepulver. Hak mandlerne og strø dem på yoghurten. Læg brombær og frysetørret hindbær på. Til sidst får yoghurten lige lidt sukrin fiber sirup ovenpå.

 2. Server yoghurten sammen med et blødkogt æg og en god kop kaffe.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *