Kanelklatter

Kanelklatter

Kanelklatter blev faktisk til fordi  jeg ville lave hytteostpandekager, men så var der ingen hytteost. Så må man jo tømme køleskabet. Hvad havde jeg: æg, husk, fløde og så de krydderier der normalt skal til, men så kom jeg på at kanel måske var en idé. Normalt laver jeg hindbærflødeskum til hytteostpandekager, men denne gang blev det til flødeskum sødet med sukrin og så lidt hindbærcoulis til.

Siden at jeg er startet på LCHF, så er pandekagerne kommet tilbage i mit liv, på alle mulige måder. Denne opskrift med kanel er bare super god.

LCHF Kanelklatter

Ingredienser

Kanelklatter

  • 2 æg
  • 2 tsk Husk
  • 1 spsk piskefløde
  • 1 tsk kanel
  • 1 drys vaniljepulver
  • 1 spsk smør

Flødeskum

  • 60 ml piskefløde
  • 1 tsk sukrin melis
  • lidt hindbær coulis

Sådan gør du

  1. Bland ingredienserne til kanelklatterne. Smørret skal bruges til at stege i. Læg kanelklatterne ud på panden med en spiseske i det antal klatter du kan få ud af portionen.

    Kanelklatter
  2. Steg kanelklatterne ved middel varme indtil de har fået en dejlig lysebrun farve.
    Tag dem af panden og læg dem til at køle lidt af - det er bedst når flødeskummen kommer på - ellers smelter den.

  3. Pisk fløden til flødeskum og put lidt sukrin i. Du kan evt. søde den lidt mere, hvis du ikke synes den bliver sød nok.

  4. Server kanelklatterne med flødeskum og hindbær coulis - det er en fantastiks spise.

Her til morgen blev det til kanelklatter. Havde egentlig tænkt mig at lave hytteostpandekager, men havde glemt at købe hytteost, så derfor blev det et eksperiment med disse nye kanelklatter.

Jeg havde lavet hindbær-jordbærcoulis dagen inden og fløde, så det lå lige til højrebenet at servere dette til klatterne.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *