Kyllingesalat med asparges

Kyllingesalat med asparges

Her til aften skulle det gå hurtigt og sådan havde jeg det i aftesog så fandt jeg lige på denne ret, kyllingesalt med asparges. Dagen inden var Mario og jeg i Greve for at deltage på LEMANs hold i Stafet for Livet på Mosede Fort. Jeg havde stået op det meste af dagen og var gået en masse kilometer, så i dag skulle det bare stå på afslapning. Alligevel fik jeg lavet en masse, vasket tøj, købt ind, så jeg var aktiv det meste af dagen, men ved aftenstid kunne jeg god mærket at jeg skulle have noget hurtig mad.

Tror nok det er den hurtigst ret jeg nogensinde har lavet og den smagte himmelsk.

Kyllingesalat med asparges

Ingredienser

  • 100 g. kogt/stegt kyllinge rest
  • 10 asparges
  • 2 tomater
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk chilimayo

Sådan gør du

  1. Smelt smør på panden og læg asparges i panden. Imens aspargesne steger skæres kyllingeresten ud i små tern og steger med på panden. 

  2. Skær tomaterne ud i både og læg dem i en dyb tallerken. Når asparges og kylling er færdigstegt, så kommes også det over i den dybe tallerken. Kom chilimayo ud over retten og velbekommen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering