Hytteostpandekager med hindbærflødeskum

Hytteostpandekager med hindbærflødeskum

Hytteostpandekager er en rigtig weekend morgenmad. De er fantastiske og hvis jeg havde tid ville jeg nok spise dem hver dag. Det betyder ikke at de er svære at lave, nej tværtimod, men der er lidt opvask involveret, så det går ikke at lave dem i hverdagene.

Jeg hørte om Kesoplätter fra en svensk hjemmeside og måtte straks prøve dem. Her er de lavet uden citronskal og kun kardemomme og det smagte meget fint.

Hytteostpandekager med hindbærflødeskum

Antal 1 person

Ingredienser

Pandekagerne

  • 2 æg
  • 150 g hytteost
  • 1-2 tsk husk
  • 1 tsk sukrin
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 tsk reven citronskal
  • 1 spsk smør

Hindbærflødeskum

  • 1 dl piskefløde
  • 1 håndfuld hindbær
  • 1 håndful brombær til pynt

Sådan gør du

  1. Blend hytteost og æg sammen til at alle hytteostklumperne er væk.

  2. Blend Husk, kardemomme, sukrin og citronskal i hytteostmassen.

  3. Kom smøret på panden og lad det smelte. Bag herefter pandekagerne på begge sider til de er gennembagt.

    Hytteostpandekager på panden
  4. Blend piskefløden og kom evt. lidt sukrin i. Rør hindbærerne ud i flødeskummet til de er godt maste og har give den fine lyserøde farve til skummet.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *