Havregrød med æble, chokolade, smør og chokosovs

Denne skønne havregrød lavede jeg forleden inden jeg tog på arbejde. Jeg havde været super sulten i weekenden og for at det ikke skulle fortsætte mandagen på samme måde, så sørgede jeg for at få et solidt morgen måltid, så jeg kunne stå imod det værste indtil frokost.

Havregrøden består af en klassisk havregrød med 1/2 æble, mørk chokolade, smørklat og chokosovs fra Bodylab. En skøn måde at starte dagen på. Jeg nød den med en god caffé latte, mens jeg læste avisen – ren hygge.

Velbekommen!

Havregrød med æble, chokolade, smør og chokosovs


Ingredienser

  • 1 dl Havregryn
  • 2 dl Vand
  • 1 knivspids salt
  • ½ Æble
  • Lidt Chokosovs fra Bodylab
  • 10 g 70% mørk chokolade
  • 1 tsk smør

Sådan gør du

  1. En dl. havregryn kommes ned i en dyb tallerken sammen med 2 dl. vand, Saltet tilsættes og tallerkenen sættes i mikroovnen og uret sættes på 2 min på fuld styrke.
  2. Den kogte havregrød tilsættes lidt SØD og der røres rundt.
  3. Det halve æble skæres i tynde skiver og lægges ovenpå havregrøden. Chokosovs sprøjtes ud over, chokosovs og smørklat tilsættes.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering