Flødeyoghurt, bagte blommer, hindbær og chokochips

Flødeyoghurt, bagte blommer, hindbær og chokochips

Nogle gange skal det bare gå stærkt om morgenen og her med flødeyoghurt – det er bare lige sagen. I denne tid er der masser af blommer og jeg har fået fyldt fryseren op, så de kan strække helt frem til jul. For at holde LCHF fedtprocenten, så har jeg valgt 10% græsk yoghurt sammen med 2 spsk piskefløde. Jeg har pisket fløden og vendt den i yoghurten, så massen bliver dejlig fluffy.

Ovenpå har jeg lagt de bagte blommer, cocoa nibs og frysetrørrede hindbær (i mangel af friske).

Yoghurt med fløde, bagte blommer, hindbær og cocoa nibs

Ingredienser

  • 200 g 10% græsk yoghurt
  • 2 spsk piskefløde
  • 2-3 dråber stevia
  • ovnbagte blommer
  • 1 spsk cocoa nibs
  • 1 spsk frysetørrede eller friske hindbær

Sådan gør du

  1. Pisk pisefløden til flødeskum og bland den i de 200 g. græsk yoghurt, evt. med et par dråber stevia.

  2. Pynt med de ovnbagte blommer, cocoa nibs og hindbærerne. 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *