Blomkålsmos med stegte pølser og løg.

Blomkålsmos med stegte pølser og løg.

Brændende kærlighed er en af mine favorit retter – her kommer den i en udgave med blomkålsmos og pølser. Den er lidt mere mættende og hvis man elsker pølser, så er det lige noget for dig. Mosen kan man selvfølgelig bruge til mange andre retter og den kan også laves med broccoli, hvidkål og spidskål – det er også godt med en blanding af gulerødder, persillerod og søde kartofler. Alt kan lade sig gøre, det er kun fantasien der sætter grænser.

Blomkålsmos med stegte pølser og løg.

Ret Hovedret
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 17 minutter
Antal 1

Ingredienser

Blomklåsmos

  • ½ lille blomkålshovede
  • 25 g Philladelphia ost
  • 25 g smør
  • salt og peber

Pølser og løg

  • 150 g. gode pølser med min. 80% kød
  • 1 lille skarlotteløg
  • 25 g smør til stegning

Sådan gør du

  1. Sæt blomkålen over og kog den i ca. 15 min. indtil blomkålen er blød nok til at kunne moses. Hæld vandet fra og sæt gryden til side med låg på indtil pølser og løg er stegt.

  2. Skær pølserne og løget i skiver. Kom smør på panden og start med at stege løgene, når de begynder at tage farve, så kom pølserne på panden og steg dem på begge sider.

  3. Kom Philladelphia osten og smør ned i gryden til blomkålen og blend det hele til en mos. Smag til med godt med salt og peber.

  4. Server mosen med pølser og løg ovenpå.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *